Haagsche Staeten 2017-02-14T09:44:28+00:00

Haagsche Staeten

Haagsche Staeten biedt u de mogelijkheid om uw droomvilla tussen zee en stad zelf samen te stellen. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en hebben een ruime, diepe tuin op het zuidoosten die grenst aan brede waterpartijen.
• Type Huygens: vrijstaande en geschakelde villa’s met een klassiek karakter en statig uiterlijk;
• Type Spinoza: vrijstaande en geschakelde design villa’s met nostalgische accenten.

Alle woningtypes zijn mooi gedetailleerd en hebben vier ruime slaapkamers. De woningen zijn licht, hebben hoge plafonds en openslaande deuren naar de tuin.

Omdat smaken verschillen
Bijzonder aan dit deelplan is onder meer dat u en uw ‘buren’ een villa naar keuze kunnen laten bouwen. Kiest u voor het type Huygens of het type Spinoza? En kiest u voor een veranda, luiken of tweede badkamer? Met verschillende villa’s in de straat, ook van andere projecten, ontstaat er een totaal van unieke woningen. Dit maakt dit deelplan van Villapark Uithofslaan extra speciaal.

Kijk op www.haagschestaeten.nl en stap in 4 stappen naar uw droomhuis:
1. Kies en personaliseer uw villa
2. Selecteer de gewenste kavel
3. Maak het papierwerk in orde
4. Laat uw droomhuis bouwen

Eigen grond of erfpacht
In principe koopt u een kavel met erfpacht, met daarop een villa naar keuze. Erfpacht is een eeuwigdurend recht voor het gebruik van de grond. U kunt ervoor kiezen om dit eeuwigdurend recht af te kopen of om halfjaarlijks een erfpachtcanon aan de gemeente te betalen. Met erfpacht betaalt u geen aflossing over de grond en heeft u het voordeel van een lagere koopprijs. Het erfpachtcanon is, net als de hypotheekrente, aftrekbaar van de belasting. Mocht u eigenaar van de grond willen worden, dan kan dit ook.