Haagsche Staeten

Haagsche Staeten biedt droomvilla’s tussen zee en stad. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en hebben een ruime, diepe tuin op het zuidoosten die grenst aan brede waterpartijen.

• Type Huygens: vrijstaande villa’s met een klassiek karakter en statig uiterlijk
• Type Spinoza: vrijstaande design villa’s met nostalgische accenten

Beide woningtypes zijn mooi gedetailleerd en hebben vier ruime slaapkamers. De woningen zijn licht, hebben hoge plafonds en openslaande deuren naar de tuin.

Omdat smaken verschillen
Bijzonder aan dit deelplan is onder meer dat er ook villa’s van andere projecten in de buurt komen te staan. Met verschillende villa’s in de straat, ontstaat er zo een totaal van unieke woningen. Dit maakt dit deelplan van Villapark Uithofslaan extra speciaal.

Eigen grond of erfpacht
In principe koopt u een kavel met erfpacht, met daarop uw gekozen villa. Erfpacht is een eeuwigdurend recht voor het gebruik van de grond. U kunt ervoor kiezen om dit eeuwigdurend recht af te kopen of om halfjaarlijks een erfpachtcanon aan de gemeente te betalen. Met erfpacht betaalt u geen aflossing over de grond en heeft u het voordeel van een lagere koopprijs. De erfpachtcanon is, net als de hypotheekrente, aftrekbaar van de belasting. Mocht u eigenaar van de grond willen worden, dan kan dit ook.

Kijk voor meer informatie op www.haagschestaeten.nl