Kom dit weekend in de Kerstsferen tijdens een knusse Kerstmarkt in de buurt van Villapark Uithofslaan! Buitenplaats Ockenburgh organiseert voor het derde jaar achtereen hun feeërieke buurtfeest in de vorm van een sfeervolle Kerstmarkt.
Vrijdag 15 december is het Lichtjesavond. Dan staan er vanaf circa 16.00 uur tot 20.00 uur verschillende marktkraampjes met leuke kerstspulletjes, cadeautjes en lekkers. Tussen 17.00 en 18.00 uur worden traditioneel de lichtjes in de grote kerstboom ontstoken. Een troubadour, een koor en een band zorgen voor sfeervolle muziek terwijl u ontspannen kunt genieten van heerlijke Glühwein en warme chocolademelk.

Kerst-versmarkt
Zaterdag 16 december wordt de Kerstmarkt voortgezet, in combinatie met een versmarkt. Tussen 10.00 en 16.00 uur verzorgen verschillende ondernemers uit Loosduinen, Den Haag en het Westland de lekkerste en leukste Kerst-versmarkt. Ook deze dag kunt u genieten van sfeervolle muziek en winterse vertellingen. Kinderen kunnen zich laten schminken en vanaf 12.00 uur zijn er leuke knutselactiviteiten voor oud en jong.

Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente.