Onlangs zijn de kopers van kavel 7 gestart met de bouw van hun droomhuis. Koopt u een kavel, dan kunt u ervoor kiezen om samen met een architect uw woning te ontwerpen en daarna met uw aannemer het huis te bouwen. Vindt u dat te ingewikkeld, dan kunt u voor het zelf (laten) bouwen van uw droomhuis er ook voor kiezen om gebruik te maken van zogenaamde catalogusbouwers. Zij hebben een reeks van uitgewerkte ontwerpen, die u vaak geheel naar eigen wens kunt laten aanpassen.

De kopers van kavel 7 hebben hier voor gekozen en zijn uitgekomen bij Livingstone, Villabouw te Breda. Livingstone is in 1983 opgericht vanuit het idee van klantgericht, flexibel bouwen. In drie decennia is die werkwijze steeds verder uitgediept en geprofessionaliseerd. Er wordt gewerkt met eigen architecten en gezorgd voor het gehele traject van het ontwerp en de bouw van de villa. De Livingstone-bouwmethode combineert hoogwaardige kwaliteit met een korte bouwperiode en werkt voor de bouw samen met vaste lokale bouwpartners.

De woning van kavel 7 is op maat ontworpen, op basis van de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever. De bouw van deze derde vrije kavel aan de bosrand is gestart.

Ook zelf bouwen?!
Overweegt u ook met een catalogusbouwer samen te werken, vraag dan altijd meerdere offertes aan en laat u goed informeren. Kies partners die uw woonwensen goed begrijpen en kunnen vertalen in uw droomhuis. Het bouwen van een eigen huis is niet een regelmatig terugkerende bezigheid, tenslotte. Verder is het ook sterk aan te raden om te kiezen voor een aannemer die aangesloten is bij Woningborg. Dit geeft u meer zekerheid bij eventuele conflicten.

Enthousiast? Informeer naar de mogelijkheden; er zijn nog slechts drie grote bouwkavels in Villapark Uithofslaan beschikbaar.