Nadat de eerste particuliere opdrachtgever eind 2014 is begonnen met de bouw van zijn droomhuis op Villapark Uithofslaan, is men nu ook op één van de zes eilanden in de Wennetjessloot begonnen met de bouw van een villa. 
 
Op eiland 6 wordt momenteel een prachtige vrijstaande villa met rieten kap gerealiseerd, van de hand van Tukker Architectuur. ‘Onze keuze viel op Villapark Uithofslaan vanwege de landelijke ligging en de ruimtelijke opzet van de kavels,’ vertellen de toekomstige bewoners. ‘Wij kunnen niet wachten op de rust, het uitzicht en de natuur.’

De bouw verloopt voorspoedig; het hoogste punt is al bereikt. Binnenkort starten ook andere particulieren met de bouw van hun droomhuis.

Wellicht bent u zelf ook op zoek naar de perfecte locatie voor uw eigen woning? Er is nog een aantal kavels beschikbaar! Klik hier voor meer informatie, of neem contact op met Frisia Makelaars (070 342 01 01) voor de beschikbare kavels.

Bouw gestart Park Uythofs
En… er is nog meer nieuws in Villapark Uithofslaan! Onder het toeziend oog van vele enthousiaste kopers en hun familie, startte Kamerlid dhr. Knops op maandag 9 februari officieel de bouw van het tweede deelplan van Villapark Uithofslaan, door middel van het slaan van de eerste paal. ‘Dat is mijn woning!’, Riep één van de kopers enthousiast.

Veel kopers zijn op het evenement afgekomen en zij kunnen dan ook niet wachten tot hun woning gerealiseerd is. ‘Het is een droom die uitkomt,’ vertelt een trotse eigenaar voor de grond waarop zijn woning gebouwd zal worden. ‘Het is hier zo heerlijk rustig en groen. In alle opzichten een vooruitgang.’ Naar verwachting zullen de woningen eind 2015 worden opgeleverd.