Momenteel wordt op het eerste eiland in de Wennetjessloot een prachtige, vrijstaande villa met rieten kap gerealiseerd. Inmiddels heeft de gemeente ook een bouwvergunning verstrekt voor de bebouwing van een tweede eiland!

De woning op het tweede eiland is ontworpen door Dennis Broos van Broos De Bruijn Architecten uit Rotterdam, dat gespecialiseerd is in villa’s voor particuliere opdrachtgevers. Broos is enthousiast over de bijzondere woning: “Op een unieke kavel, omringd door water, hebben we een villa ontworpen die tot de verbeelding spreekt. Een solide basement tilt het volume van de verdieping op. Deze kraagt spectaculair uit rondom de begane grond.”

Voor de kopers van de kavel gaat een droom in vervulling. Hun roots liggen in de wijk Escamp en het is hun wens om in dit stadsdeel te blijven wonen. “Villapark Uithofslaan is een verrassend stukje van Escamp. Het biedt ons de mogelijkheid om in onze vertrouwde buurt te blijven én aan het water te gaan wonen. Onze twee belangrijkste woonwensen worden werkelijkheid.”

Naar verwachting zal de bouw van de woning vóór de bouwvakantie starten.

Ook op zoek naar de perfecte locatie voor uw woning? Er is nog een aantal kavels beschikbaar. Neem contact op met Frisia Makelaars
(070 342 01 01) voor meer informatie.