We kunnen spreken van een geslaagde informatiedag op Villapark Uithofslaan. Regen en zon wisselden elkaar af, maar dat mocht het enthousiasme van de circa 200 bezoekers niet drukken. Naast potentiële bewoners kwamen er ook veel huidige bewoners een kijkje nemen. ‘We zijn benieuwd naar de ontwikkelingen in het gebied’ en ‘We willen graag anderen enthousiast maken’ deelden zij ons mede. Alleen de schipper had het minder druk dan verwacht. Een gemiste kans, want de bezoekers die ondanks het matige weer wel zijn meegevaren, waren zeer enthousiast over de prachtige omgeving van het Villapark.

Binnen in de tent lieten de bezoekers zich met een heerlijke, verse koffie van de barista in de hand uitgebreid informeren over het actuele aanbod vrije bouwkavels van de gemeente en de mogelijkheden van WeBuildHomes. Tevens zijn er drie nieuwe projecten gepresenteerd: De Riethoven, De Uytwijck en Groenhaaghe. En ook voor de laatste villa’s van WitteBurgh waren er serieuze kandidaten. Goed om te merken dat er veel animo is voor Villapark Uithofslaan met haar brede aanbod!

Was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde website. Klik hier voor uitgebreide informatie over de kavels en nieuwbouwprojecten en ontdek zo steeds meer over de vele mogelijkheden van dit ‘verrassend landelijk en groen tot aan zee’ stukje Den Haag. Villapark Uithofslaan, aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, is een geweldige locatie voor mensen van alle leeftijden. Ontdek het zelf!