Deze zomer start de bouw van de projecten De Riethoven, De Uytwijck en Groenhaaghe. In de projecten De Riethoven en De Uytwijck zijn alle woningen verkocht. Binnen Groenhaaghe zijn nog een aantal laatste woningen beschikbaar.

Het project Groenhaaghe bestaat uit 35 luxe woningen in statige jaren ’20 stijl aan de nog aan te leggen Abdis Evastraat. Het aanbod varieert van twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen tot hoekwoningen en twee vrijstaande villa’s.

Op de website van Groenhaaghe vindt u een actueel overzicht van het woningaanbod. Wilt u deze stijlvolle woningen niet aan uw neus voorbij laten gaan? Neem dan contact op met Nelisse Makelaarsgroep via 070 350 14 00.

Kiezen voor een woning in Groenhaaghe, betekent voortaan genieten van een zee aan ruimte. De ruimte geeft u veel mogelijkheden voor de indeling van de woning. Maar ook de tuin is heel royaal. Wist u dat de lengte van de achtertuinen varieert van 12 tot 16 meter? Bovendien grenst de achtertuin aan het water. Een perfecte plek om te genieten van een lange en warme zomeravond.