Uw droomhuis tussen zee en stad? Er zijn nog twee kavels beschikbaar voor één van uw vrijstaande droomvilla in het project Haagsche Staeten. De bouw van deze villa’s start in het eerste kwartaal van 2018! Ziet u zichzelf hier al wonen?

Laatste vrijstaande villa’s
De inrichting van de villa’s is gericht op comfort en het aanzicht is klassiek met een modern gevoel. De woningen voelen extra luchtig dankzij de directe verbinding met de tuin en veel licht inval door de prachtige hoge ramen en plafonds. U woont al in een statige vrijstaande Huygens villa van 168 m2 voor €524.700,- v.o.n. (prijs gebaseerd op erfpacht). Met verschillende villa’s in de straat, ook van andere projecten, ontstaat er een totaal van unieke woningen. Dit maakt het extra speciaal.

Een prachtig en duurzaam huis
Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten. Welke villa u ook laat bouwen, u kunt rekenen op een duurzaam huis van kwaliteit met een standaard basisafwerking:

  •       Klassieke hardstenen vensterbanken en dorpels;
  •       Stijlvolle binnendeuren naar keuze;
  •       Luxe sanitair en tegels;
  •       Intelligente thermostaat.

Bekijk de website van Haagsche Staeten voor een actueel overzicht van het woningaanbod en de mogelijkheden of neem contact op met Langezaal NVM Makelaars via 070 – 385 11 01.