Uw droomhuis tussen zee en stad? Er zijn nog twee villa’s beschikbaar in het project Haagsche Staeten. De bouw van deze villa’s is gestart en naar verwachting worden de villa’s in het eerste half jaar van 2019 opgeleverd! Ziet u zichzelf hier al wonen?

Villa’s met vele luxe extra’s
De inrichting van de villa’s is gericht op comfort en het aanzicht is klassiek met een modern gevoel. De woningen voelen extra luchtig dankzij de directe verbinding met de tuin en veel licht inval door de prachtige hoge ramen en plafonds. De Huygens villa’s op kavel 54 en 58 hebben vele luxe extra’s en standaard basisafwerking:

  • Klassieke hardstenen vensterbanken en dorpels;
  • Stijlvolle binnendeuren naar keuze;
  • Luxe sanitair en tegels;
  • Intelligente thermostaat.

U woont al in de statige vrijstaande Huygens villa van 168 m2 op kavel 54 voor €550.640,- v.o.n. (prijs gebaseerd op erfpacht). De statige vrijstaande Huygens villa van 168 m2 op kavel 58 is beschikbaar voor €563.760,- v.o.n. (prijs gebaseerd op erfpacht).

Bekijk de website van Haagsche Staeten voor een actueel overzicht van het woningaanbod en de mogelijkheden of neem contact op met Langezaal NVM Makelaars via 070 – 385 11 01.