HAAGSCHE STAETEN

Het nieuwbouwproject Haagsche Staeten is het nieuwste project binnen Villapark Uithofslaan. Bijzonder aan dit project is dat u een woning kunt kiezen uit een collectie designhuizen, ontworpen door gerenommeerde architecten. Welke villa u ook laat bouwen, u kunt rekenen op een prachtig huis met een ruime indeling en veel licht. Daarnaast kunt u uw woning helemaal personaliseren door de vele opties, van binnen en van buiten. Uw droomhuis wordt gebouwd voor een vaste prijs.

Energiezuinig wonen
U draagt bij aan een groene wereld, omdat uw huis energiezuinig is. Door de duurzame materialen en zonnepalen die zorgen voor uw elektriciteit en uw huis voorzien van een opslagbatterij die wordt opgeladen door zonne-energie. Hierdoor heeft u dag en nacht betrouwbare stroom en een aansluiting voor uw elektrische auto, zodat u moeiteloos en veilig uw elektrische auto kan opladen voor de deur.

Unieke vrijstaande villa’s
In de vrijstaande villa’s, met warme en nostalgische accenten, van Haagsche Staeten heeft u het gevoel zeeën van ruimte te hebben. Door de prachtige hoge ramen en openslaande deuren haalt u het buitengevoel naar binnen. Zo geniet u in de zomer optimaal van de ruimte en buitensfeer.

Bekijk de website van Haagsche Staeten voor een actueel overzicht van het woningaanbod en de mogelijkheden of neem contact op met Langezaal NVM Makelaars via 070 – 385 11 01.

2017-07-13T10:41:47+00:00

Haagsche Staeten

Haagsche Staeten

Haagsche Staeten biedt droomvilla’s tussen zee en stad. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en hebben een ruime, diepe tuin op het zuidoosten die grenst aan brede waterpartijen.

• Type Huygens: vrijstaande villa’s met een klassiek karakter en statig uiterlijk
• Type Spinoza: vrijstaande design villa’s met nostalgische accenten

Beide woningtypes zijn mooi gedetailleerd en hebben vier ruime slaapkamers. De woningen zijn licht, hebben hoge plafonds en openslaande deuren naar de tuin.

Omdat smaken verschillen
Bijzonder aan dit deelplan is onder meer dat er ook villa’s van andere projecten in de buurt komen te staan. Met verschillende villa’s in de straat, ontstaat er zo een totaal van unieke woningen. Dit maakt dit deelplan van Villapark Uithofslaan extra speciaal.

Eigen grond of erfpacht
In principe koopt u een kavel met erfpacht, met daarop uw gekozen villa. Erfpacht is een eeuwigdurend recht voor het gebruik van de grond. U kunt ervoor kiezen om dit eeuwigdurend recht af te kopen of om halfjaarlijks een erfpachtcanon aan de gemeente te betalen. Met erfpacht betaalt u geen aflossing over de grond en heeft u het voordeel van een lagere koopprijs. De erfpachtcanon is, net als de hypotheekrente, aftrekbaar van de belasting. Mocht u eigenaar van de grond willen worden, dan kan dit ook.

Kijk voor meer informatie op www.haagschestaeten.nl

2018-04-13T15:28:17+00:00
Ga naar de bovenkant