Zaterdag 13 september was het druk op Villapark Uithofslaan. Tijdens een informatiedag op de locatie aan de Poeldijkseweg in Den Haag, kon men alles te weten komen over de ontwikkelingen die zich momenteel in en rondom het villapark voordoen. Onder het genot van de zon en een drankje konden belangstellenden met al hun vragen terecht bij de gemeente Den Haag, ontwikkelaars en makelaars. Samen presenteerden zij de huidige ontwikkelingen in het villapark, zoals de stand van zaken omtrent de verkoop en de bouw van de verschillende deelplannen: WitteBurgh, Hof ter Leede, Abdis Haghe en de vrije kavels.

Daarnaast vertelden zij ook alles over o.a. de aanleg van een geheel nieuw kruispunt aan de Poeldijkseweg en de verlichte fiets- en voetgangersroute tussen Villapark Uithofslaan en de Lozerlaan, die op dit moment volop in ontwikkeling is.

Naast geïnteresseerden in één van de deelplannen of in het villapark in het algemeen, kwamen er ook kopers en buurtbewoners op de informatiedag af. “We zijn zo benieuwd waar onze woning precies komt te staan.” Vertelt een enthousiaste koper. “De makelaar kon het ons vandaag aanwijzen. En daarbij wil ik natuurlijk graag weten wanneer ze gaan bouwen.” Een buurtbewoonster vertelt hoe blij zij is dat het villapark nu echt vorm gaat krijgen. “We vinden het zo gezellig dat hier een mooie, nieuwe wijk komt. Het duurde even, maar nu komt het dan toch echt dichtbij. En we kunnen niet wachten tot al die mooie huizen er eenmaal staan!”.

De verkoop van de ruime en sfeervolle woningen in de verschillende deelplannen is op dit moment nog in volle gang. Er is al aan aantal woningen verkocht en ook voor de bouwkavels is ruime belangstelling. “Het doet ons goed om te zien hoeveel interesse er is in Villapark Uithofslaan.” Vertelt Jos van der Ham van Frisia Makelaars na a floop van de geslaagde informatiedag. “Al deze mensen dragen eraan bij dat het villapark steeds meer tot leven komt.”