Er is in korte tijd zóveel gebeurd rondom Villapark Uithofslaan… Het is de hoogste tijd voor een informatiedag! Op zaterdag 13 september heten we u dan ook van harte welkom op Villapark Uithofslaan! Tijdens een informatiemarkt staat het Uithofslaan-team voor u klaar met informatie over de huidige status van alle deelprojecten binnen Villapark Uithofslaan. Inmiddels is er veel gebeurd in en rondom Villapark Uithofslaan en daarvan stellen zij u graag op de hoogte.

De naastgelegen eerste fase van Villapark Uithofslaan is reeds gerealiseerd. Rijd hier gerust even doorheen en proef alvast de sfeer die u straks ook in het nog te bouwen deel van het villapark kunt verwachten. Ervaar hoe het is om in een luxe woning in Villapark Uithofslaan te wonen!

Naast de verkoop en realisatie van woningen, gebeurt er nog meer rondom het villapark. De gemeente is momenteel druk bezig met het ontwerp en de aanleg van de ontsluiting van de wijk en de plannen voor een verlichte fiets- en looproute vanuit de wijk naar de Lozerlaan zijn definitief.

Op 13 september bent u tussen 11:00 tot 14:00 uur van harte welkom op de locatie. Mocht u niet meer precies weten waar het villapark ligt: u neemt de afslag Uithofslaan aan de Poeldijkseweg.

Graag tot dan!