Met een grote meerderheid hebben de bewoners van Villapark Uithofslaan verleden jaar het ontwerp ‘Schip Ahoy!’ gekozen voor de inrichting van de geplande speelplek op de hoek van de Abdis Immastraat en de Adriana van Roonlaan.
In het nieuwsbericht van oktober 2020 staat een toelichting op het ontwerp van de speelplek. Een uitdagende plek in de wijk met een piratenschip met glijbaan, duikelrekken, vogelnest-schommel en gewone schommel.

Door de leveringstijden is de uitvoering helaas vertraagd en is het niet gelukt de speelplek al voor de zomer op te leveren. Het goede nieuws is dat, zoals u misschien al hebt gelezen op het aangekondigingsbord op het terrein, de aanleg komende maanden (september/oktober 2021) plaatsvindt! Nog even en dan kan er volop gespeeld worden!

De werkzaamheden worden uitgevoerd door HABO GWW b.v. uit Den Haag in opdracht van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Den Haag.
Heeft u vragen over dit werk dan kunt u deze altijd mailen naar de gemeente op het mailadres: uithofslaan@denhaag.nl. U kunt uw vragen ook rechtstreeks stellen aan de aannemer. Het algemene telefoonnummer van de aannemer HABO is 070-3222022; u kunt dan vragen doorgeschakeld te worden naar de heer Peter Kamberg, die de uitvoering van het werk begeleidt.