In Villapark Uithofslaan worden er niet alleen woningen gebouwd. Er is ook veel aandacht voor de inrichting van de openbare ruimte. Zo wordt er volgend jaar een nieuwe speelplek aangelegd in de wijk. Hoe deze speelplek eruit komt te zien, is aan de bewoners.
De nieuwe speelplek zal een uitbreiding worden van de bestaande archeologische speelplek. Op deze plek zijn resten gevonden van een middeleeuwse boerderij. Bewoners hebben hun wensen voor een nieuwe speelplek kenbaar gemaakt bij de gemeente. Onder meer is de wens geuit om deze speelplek in te richten voor kinderen tot circa 12 jaar.
Er zijn twee kleurrijke, speelse ontwerpen gemaakt; geïnspireerd op de archeologische vondsten. De ontwerpen hebben de werknaam “Berg en Dal” en “Akkers” meegekregen. Tot uiterlijk woensdag 20 december aanstaande kunnen (toekomstige) bewoners hun stem uitbrengen naar welk ontwerp de voorkeur uitgaat. Het ontwerp met de meeste stemmen, zal volgend jaar worden aangelegd.

Meer informatie over de speelplek leest u hier in de brief aan de bewoners. Er kan via email gestemd worden. We zijn reuze benieuwd welk ontwerp gekozen wordt door de (toekomstige) bewoners van Villapark Uithofslaan. In januari wordt de uitslag van de stemming onder de bewoners op deze website bekend gemaakt.

Ontwerp Berg en Dal

Ontwerp Akkers