In en rondom Villapark Uithofslaan valt van alles te beleven. Hierbij een aantal tips voor gezellige activiteiten in de omgeving. Een paar voorbeelden:

Lekker naar buiten!
Heerlijk genieten van de herfst. Ontdek de interessante (gratis) BeleefRoute voor kinderen (en hun begeleiders) in Landgoed Ockenburgh. Richting het strand ligt het mooie Landgoed Ockenburgh. Dit landgoed ligt op zo’n 10 minuten met de auto vanaf Villapark Uithofslaan. Een prachtig park met geheimzinnige bomen, een speeltuin en speelveldjes. Deze ontdekkingstocht is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Een dagje in de natuur kan afgesloten worden met een heerlijke limonade en wat lekkers bij Kasserie OCK middenin het Landgoed. Meer informatie? Meer informatie? Kijk op www.zuidhollandslandschap.nl/ontdek-ockenburgh

Actief aan de slag
U hoeft echt niet ver te reizen om een dag lang plezier te beleven. Recreatiegebied De Uithof bevindt zich op circa 5 minuten van Villapark Uithofslaan. Het hele jaar door organiseert De Uithof diverse activiteiten voor jong en oud. Beleef ijspret met het hele gezin en kies voor een familie schaatsticket. Hebben de kinderen liever wat snelheid? Dan is een heat karten of een potje lasergamen wellicht precies wat ze willen. Ook spelen in de sneeuw behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden op www.deuithof.nl

Hoera, het regent!
Fijn als het ook een dagje regent; dan is binnen spelen wel zo fijn. Neem eens een kijkje bij Ockenburgh Active, voor u de dichtstbijzijnde bowlingbaan! Met zo’n 10 minuten kunnen u en uw kinderen al op de bowlingbaan staan. Gaat u op zondag? Dan kunnen de kinderen genieten van een uur lang onbeperkt pannenkoeken eten en disco-bowlen voor een speciale prijs.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven. Op de website www.denhaag.com is nog zoveel meer te ontdekken. Heel veel plezier.