De open dag in april was een groot succes! Sindsdien zijn er veel ontwikkelingen op en rond het groene villapark aan de Poeldijkseweg.

Zo start de gemeente deze zomer met de aanleg van openbare verlichting vanaf villapark Uithofslaan door het park richting de Lozerlaan. Ook is de gemeente begonnen met het ontwerp van twee fietsbruggen: een fietsbrug tussen Villapark Uithofslaan en park De Uithof en een fietsbrug over de Wennetjessloot richting Poeldijk. De bereikbaarheid van het villapark zal sterk worden verbeterd door de aanleg van een nieuw kruispunt met verkeersregelinstallatie in 2015.

In het deelplan Villapark Witteburgh zijn de afgelopen tijd diverse villa’s verkocht en inmiddels gerealiseerd. Momenteel is fase 2 van dit project in verkoop!

Na de open dag zijn ook drie nieuwe deelplannen met de verkoop gestart: Hof ter Leede, Abdis Haghe en Park Uythofs. De gesprekken met optanten worden momenteel gevoerd. De planning is om nog in 2014 te starten met de bouw. In het tweede kwartaal zijn ook enkele vrije bouwkavels van de gemeente verkocht, waar particulieren hun eigen droomwoning gaan realiseren. Al met al is er een ruime belangstelling voor ‘verrassend landelijk en groen tot aan zee’!

Aan die belangstelling heeft ook Sammy bijgedragen. De mascotte van Uithofslaan prijkt sinds een tijdje bovenop de verkoopborden aan de Lozerlaan en Poeldijkseweg. Hij trok natuurlijk al de aandacht, maar voor de gelegenheid is hij nu in een uitbundig oranje tenue gestoken!  Heeft u hem al gespot?