Volledig verkocht!
In het plan Abdis Haghe zijn alle 24 tussen- en hoekwoningen eind 2015 aan de bewoners opgeleverd. Onlangs is het laatste huis verkocht. Inmiddels is ook de bouw van de twee vrijstaande woningen gestart.

Inrichten maar!
Ook in het plan Park Uythofs zijn alle woningen verkocht en is de bouwer afgelopen januari gestart met de oplevering aan de bewoners.

Hof Ter Leede krijgt steeds meer vorm!
Bij Hof Ter Leede wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de afbouw van 15 villa’s van fase 1 en de inrichting van de woonstraat. In april worden deze stijlvolle woningen opgeleverd.
Van fase 2 is onlangs ook de laatste woning in optie genomen. De voorbereiding van de bouw van deze woningen is al gestart.

Save the date!
Ook met Villapark WitteBurgh gaat het goed. De eerste fase van het plan is verkocht en de bewoners hebben hun intrek genomen. Ook de villa’s in fase 2 zijn gewild. Momenteel is men bezig met de bouw van een vrijstaande en vier twee-onder-een-kap-villa’s. De bouw verloopt voorspoedig. De verwachting is dat deze villa’s deze zomer al worden opgeleverd. Op zaterdag 2 april kunt u zelf het wooncomfort ervaren tijden het Openhuis van WitteBurgh. Er zijn nog een aantal villa’s beschikbaar, waarvan er twee al in aanbouw zijn, dus u kunt al op korte termijn uw droomvilla betrekken.