We bouwen hard aan Villapark Uithofslaan. Dit voorjaar gonst het van de activiteiten, want de bouw van een groot aantal woningen start binnenkort. Het gaat dan ook goed met de bouwprojecten in Villapark Uithofslaan.

De ruime herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen van ‘Hof ter Leede’ hebben de mooie Haagse architectuurstijl van de jaren ‘30. Van de eerste fase zijn nog slechts twee woningen beschikbaar. De bouw start binnenkort. Wilt u meer weten over wonen in Hof ter Leede? Kijk dan op hofterleede.nl. Via deze website zult u tevens als één van de eersten op de hoogte zijn van de start verkoop van fase 2!

Van de woningen van ‘Abdis Haghe’ zijn er nog maar zeven beschikbaar. Dit project onderscheidt zich door moderne architectuur met een klassieke twist. De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn al gestart en de officiële handeling voor de start van de bouw vindt plaats in de eerste week van maart.

Het meest exclusieve project in het gebied is ‘Villapark WitteBurgh‘. De eerste fase daarvan is verkocht, de verkoop van fase twee is in volle gang. Daarvan is vorige week weer een luxe vrijstaande villa in aanbouw genomen. Er is nog een aantal mooie vrijstaande en twee-onder-één-kapvilla’s beschikbaar, met een gebruiksoppervlak van maar liefst 255m2.

Project ‘Park Uythofs’ is vrijwel geheel uitverkocht. Door de grote belangstelling zijn vier extra twee-onder-één-kappers in verkoop gebracht. De datum waarop de officiële starthandeling plaatsvindt, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dankzij al deze vorderingen in de verschillende deelprojecten begint Villapark Uithofslaan steeds meer vorm te krijgen. Neem contact op met Frisia Makelaars (070 342 01 01) voor de beschikbare kavels of met de makelaar van het deelproject van uw interesse.