Kavelwinkel2018-07-27T06:09:25+00:00

Bouwkavels (<500 m²)

De Kavelwinkel biedt 11 bouwkavels te koop aan voor de bouw van een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning. De kavels bieden volop mogelijkheden voor uw exclusieve woonwensen.

De grootte van de kavels varieert van 351 m² tot 516 m². Als koper heeft u veel vrijheid in het ontwerp. Wel gelden enkele voorschriften ter bescherming van het sfeerbeeld van het Villapark Uithofslaan. Zo mag de hoofdbebouwing uit niet meer dan 2 bouwlagen bestaan en desgewenst een kap-of kapverdieping, met een goothoogte van maximaal 7 meter en een maximale bouwhoogte van 12 meter. De kavels worden bouwrijp opgeleverd en kunnen vrij op naam, in eeuwigdurend afgekochte erfpacht of in erfpacht met canonbetaling worden verkregen.

De verkoop van de tweede fase is 30 augustus jl. van start gegaan. De verkoop geschiedt op basis van ‘wie het eerst mailt, het eerst maalt’. Kijk voor meer informatie op www.ikbouwindenhaag.nl.

Door te klikken op een kavel (in bovenstaande luchtfoto) opent u alle informatie (inclusief kavelpaspoort) over de betreffende kavel.