Alles binnen handbereik

Uithofslaan is een omgeving met een rijke historie. Grote hoeveel archeologische vondsten uit de Romeinse tijd is een bewijs van de economische bloei destijds. Vandaag de dag biedt deze groene, plezierige woonomgeving tal van mogelijkheden. Uithofslaan is een ontwikkeling met een visie. Er is zorgvuldig nagedacht over een goed voorzieningenaanbod in de nabije omgeving. Zo biedt Den Haag als stad een breed aanbod aan cultuur, natuur en ontspanning. Ook omliggende dorpen als Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk en steden als Delft en Rotterdam bieden veel.

Het gemeentelijk beleid is gericht op het creƫren van een optimaal leefklimaat, zodat zoveel mogelijk Hagenaars naar tevredenheid kunnen wonen. Binnen het plangebied zijn veel voorzieningen en door de aanleg van een aantal nieuwe verbindingen zijn de voorzieningen in de omgeving eenvoudig bereikbaar.

Deze voorzieningenkaart geeft u een indruk van het aanbod in de nabije omgeving. U vindt hier alles wat u nodig hebt; scholen, openbaar vervoer, natuur, sport en recreatie, cultuur. En niet te vergeten de kust met de Noordzee waar u eindeloos langs kunt wandelen, pootje baden en zomers heerlijk zwemmen.

Uithofslaan, verrassend landelijk en groen tot aan zee. Ontdek het zelf!