Het gaat hard met Villapark WitteBurgh. Nu de eerste fase van het plan inmiddels geheel verkocht is, blijken ook de ruime villa’s van de tweede fase populair. Momenteel is men bezig met de bouw van een vrijstaande villa. Medio juni zal ook gestart worden met de bouw van vier tweekappers.

Van deze tweekappers zijn momenteel twee woningen verkocht. Er zijn dus ook nog twee woningen beschikbaar. De tweekappers zullen in de zomer van 2016 worden opgeleverd. Daarnaast zijn er nog enkele tweekappers en vrijstaande villa’s vrij in deze fase. De bouw van deze woningen zal ca. 3 maanden na het koopbesluit van start gaan.

Villapark WitteBurgh is onderdeel van Villapark Uithofslaan, gelegen in een prachtig stukje groen Den Haag. Het centrum ligt op fietsafstand van de woningen, evenals dat van Rijswijk en Wateringen. Ook het strand ligt vlakbij: met 15 minuten fietsen zit u op Kijkduin!

De villa’s van WitteBurgh hebben ongekend royale percelen van 344 m2 tot maar liefst 817 m2. Gecombineerd met de unieke, groene locatie zorgt dit voor optimaal woongenot.

Wilt u meer weten over de exclusieve en heerlijk grote villa’s van WitteBurgh? Kijk dan op de website witteburgh.nl en schrijf u in als geïnteresseerde om niets rondom dit project te missen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van de makelaars voor meer informatie: Frisia Makelaars (070 – 342 01 12) of Reichman & Rommelaar (070 – 354 66 00).