De zomervakantie is deze week begonnen, heerlijk!
En er is genoeg te doen in de omgeving van Villapark Uithofslaan;

De Uithof zomeractie
Op zoek naar een leuk dagje uit? In de zomer kunt u een sportieve dag beleven in De Uithof door diverse activiteiten te combineren voor maar €25,-!
Ga bijvoorbeeld snowboarden, lasergamen én klimmen. Bekijk de website van De Uithof voor alle activiteiten en de mogelijkheden

Strand
Wanneer de temperaturen stijgen kunt u het strand van Kijkduin bezoeken. Vanaf Villapark Uithofslaan is dit maar een kwartiertje fietsen. Er staan prachtige strandtenten waar u aan het einde van de dag kunt genieten van de zonsondergang.

Recreatiegebied Madestein
Madestein is één van de grootste groengebieden van Den Haag en ligt heel dicht bij Villapark Uithofslaan. Madestein vormt samen met landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof een grote groenstrook ten zuidwesten van Loosduinen en Kijkduin. Het natuurgebied heeft veel verschillende recreatievoorzieningen, zoals een sportcomplex, een restaurant, buurttuintjes en stadsboerderij Pluk!
In de stadsboerderij Pluk! wonen allerlei dieren, zoals konijnen, schapen, kippen, geiten, varkens en koeien. Er is ook een vlindertuin in Madestein met heel veel vlindersoorten.

Nieuw!
Het pand waarin 35 jaar lang de Haagse Condor City was gevestigd is vernieuwd. De verbouwing is geïnspireerd op de foodhallen uit Madrid en Kopenhagen.

In het buitenland wordt de trend al langer gespot. Fraai vormgegeven pakhuizen met dinertafels, barretjes en verschillende keukens waar je smaakvolle gerechten kunt proeven. Vanaf nu doet Den Haag hier nog een flinke schep bovenop met het nieuwe horecaconcept BARN47.

BARN47 ligt heel dicht bij Villapark Uithofslaan en is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen!